Sammensæt selv din menu
Vælg fra nedenstående
Menu pris 3 retter
Pris pr. kuvert Kr. 350
Menu pris 2 retter kr. 295,-
Hovedret buffet pr. kuvert kr. 235,-
(Minimum 20 kuverter)
Forret
Anrettet på fade lige til at servere og ledsages af Krohns Foccacia
vælg 1 af nedenstående:
Varmrøget laks fra egen ovn + kr. 15,- pr. kuvert
på bund af sprøde salater anrettet med urtedressing – rejer og asparges
Varmrøget laks fra egen ovn + kr. 15,- pr. kuvert
på bund af sprøde salater anrettet med peberrodscreme, syltede rødløg og rugbrødscrumble.
Hjemmerøget laks + kr. 15,- pr. kuvert
anrettet på sprøde salater med rygeostdressing, radiser og agurk.
Dampet sejfilet
med rejer, asparges, og thousand-Island dressing anrettet på sprøde salater.
Rejecocktail salat
thousand-Island dressing citron
Cæsarsalat
med timian croutoner, parmesan og kylling og cæsardressing.
Kalvepate
farinkogte valnødder stegte pærer
Grillede tomater, courgetter, auberginer og peberfrugter
med mozzarella og ristet spegeskinke.
Hovedret buffet
Vælg 2 slags kød og 4 tilbehør + 1 Sauce
Helstegt kalvetyksteg
Peberstegt kold oksetykstegsfilet
Kylling i pesto og yoghurt
Dybstegt kyllingefilet i sprød Panko rasp
Helstegt okseculotte
Glaseret skinke
Græskfarsbrød med feta
Indbagt svinemørbrad
Sprængt nakkefilet med krydderurter
Helstegt kalkunbryst stegt i gremolata
Kalkunbryst marineret i Soya og appelsin
Porchetta – italiensk rullesteg
Varmt tilbehør
Pasta penne i tomatflødesauce gratineret med mozzarella.
Små stegte kartofler
Flødekartofler.
Kartoffelgratin med rodfrugter.
BBQ kartoffelbåde.
Bagte kartofler med kryddersmør.
Sennepsstegte kartofler.
Pestokartofler.
Saucer
Kold Bearnaisecreme
Rødvinssauce.
Svampesauce.
Salater
Tomatsalat med plukket mozzarella og basilikum.
Cæsarsalat med romainesalat, parmesan og brødcrutons og cæsardressing.
Broccolisalat med bacon og rødløg.
Mega poke bowl spidskål agurk stegte kikærter edamamebønner gomadressing
Icebergsalat med tomat, agurk, majs, ærter og feta.
Pastasalat vendt med pesto, stegt aubergine, courgetter og ristede græskarkerner.
Grove salater med spidskål, orangedressing og nødder.
Klassisk kartoffelsalat i cremefraichedressing med purløg og tomat.
Pastasalat med soltørrede tomater og sprøde grøntsager.
Salat med byg kerner, grønne asparges, citrus syltede løg og persille.
Sprøde grønne salater med skalotteløg og vinaigredressing.
Salat med spidskål, æbler og frisk mynte i yoghurt dressing.
Bulgur med stegte grøntsager.
Dessert
Vælg imellem:
Pavlova med årstidens bær og frugter.
Mazarintærte med bær og cremefraiche.
Brownie bær vaniljeis.
Citronfromage med flødeskum og makroner, serveret i glas.
Chokolademousse med flødeskum og knas, serveret i glas.
Cheesecake på digestive bund med bærtop.
Gateau Marcel hindbærskum.
Klassisk lagkage med creme sylt makroner flødeskum og chokoladeglasur.